Beranda > Humor > Hitut ?

Hitut ?

Sipat jalma dumasar kana rupa-rupa hitutna

Jalma jujur
Jalma nu daek ngaku mun geus hitut

Jalma teu Jujur
Jalma nu hitut tuluy nyalahkeun batur

Jalma belegug
Jalma nu nahan hitut mangjam-jam lilana

Jalma nu berwawasan
Jalma nu apal iraha kuduna hitut

Jalma nu Misterius
Jalma nu hitut tapi batur euweuh nu nyahoeun

Jalma nu sok gugup
Jalma nu ujug-ujug nahan hitut mun keur
hitut

Jalma nu Percaya Diri
Jalma nu yakin yen hitutna seungit

Jalma nu Sadis
Jalma nu hitut bari dibekep ku leungeun
tuluy dibekepkeun
ka irung batur

Jalma nu Isinan
Jalma nu hitutna teu disada tapi ngarasa
isin sorangan

Jalma nu Strategic
Lamun hitut sok bari seuri ngagak-gak
meh nutupan sora hitutna

Jalma nu Bodo
Lamun geus hitut tuluy narik napas keur
ngagantian hitutna nu kaluar

Jalma nu Pedit
Lamun hitut dikaluarkeun saeutik-saeutik
nepi ka disada
tit..tit..tit. ..

Jalma nu Sombong
Jalma nu sok ngambeuan hitutna sorangan

Jalma nu ramah
Jalma nu sok resep ngambeuan hitut batur

Jalma nu tara gaul
Mun hitut sok bari nyumput

Jalma nu Sakti
Mun hitut bari make tanaga dalem

Jalma nu pinter
Jalma nu bisa nyirian hitut batur

Jalma nu sial
Mun hitut kaluar jeung bukur-bukurna. ………

Kategori:Humor
  1. Februari 12, 2009 pukul 12:22 pm

    edanlach puisina mah…
    moal manggih puisi anu judulna hitut di buku sastramah……..

    HIDUP HITUT!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Februari 23, 2009 pukul 4:51 am

    Halaaah rek pejabat rek cacah kuricahan ,rek ratu rek rakyat ari tos hitutmah pengep irung xaxaxaxh

  3. ATANG
    September 8, 2009 pukul 1:09 pm

    Ari urang sunda meni pinter ka hitut hitut jadi bahan pikaseurieun. da basa maca nepi ka cirambay teu kuat ku hayang seuri. pokona mah edun euy…!

  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: